HTML

Szex autóban?

Ha jobban átgondoljuk a dolgot akkor rájövünk, az autós szexnek alig van kultúrája, művészete, sőt írásos emléke, pedig szerves része a szerencsések mindennapjainak. Mint mindent az autós szexet, is lehet művészien és professzionális módon művelni a gyönyörök maximális fokozásáig és persze lehet lúzerkedve egy pár kellemetlen csalódással teli kínos percet eltölteni, teljes égés közepette, Ezen oldal készítői időt és energiát nem kímélve arra vállalkoztak, hogy hozzásegítsék az emberiséget egy oltári autós szexhez. Kell-e ennél nemesebb cél? Mi úgy hisszük, hogy nem igazán.......

Friss topikok

Linkblog

2010.05.12. 16:58 P Bubus

Skoda és a szex? Talán csak Blazsej doktornak

Skoda és a szex? Talán csak Blazsej doktornak jönne be a Kórház a város szélén sorozatból ha ápolónőket akarna megcuccolni!  Vagy mégsem? 

Ha azt mondjuk Skoda, akkor 10-ből még mindig 5 ember azt mondja, hogy a Keleti blokk autója, KGST szekér, teafőző szoci verda nyugdíjas fütyiknek…..A másik 5 már tudja, hogy ez már rég nem az. A Skoda a Volkswagen család tagja, és ott nem lehet hibázni. A Skoda már egyáltalán nem egy gagyi autó, de a márka még mindig furán cseng. Mondjuk ki bátran, hogy a nők (általában persze) technikai szempontból nem értenek az autókhoz, ők csak a márka státuszát ismerik, szóval, ha megkérdezik, hogy milyen autód van, akkor nem kell hideg vízért szaladni, hogy az elájult csajt feléleszd az ámulatból az autód márkájának említését követően. Eleve ennek az autónak a típusát kiejteni is nyelvtörő feladat, bár azért a figyelmesebb hölgyeknek biztos fel fog tűnni, hogy lehet némi tehetséged az orális szex terén, ha ezt a szót ki tudod mondani.

 
Már az ötajtós is sokak szívét megdobogtatta, de most a kombira bátran lehet mondani, hogy ár-érték arányban a mai piacon az egyik legjobb vétel. Bátor húzás volt a Skoda részéről, hogy az 1.4 TSI motort is beletették, de azt kell mondjuk, hogy bevált. A tulajok visszajelzése pozitív. Amit nem tudhatunk még, hogy ezek a motorok meddig fogják bírni. Ha igazán jót akarsz és belefér, akkor a 2.0 TDI-t válaszd DSG váltóval.
Ez az autó azt sugallja, hogy jellemzően lenyugodott, 40-es, pocakos középvezetők, hivatalnokok autója a Skoda Superb és ez az a férfi kategória, ami nem igazán mozgatja meg a nők fantáziáját. Ezen felül az az érzésed, hogy ebben az autóban mindig elegánsnak kell lenned, klottnadrágban nem vezetheted, különben úgy néznél ki mintha szervizes, vagy sofőrszolgálatos emberke lennél. Ha nem nagypapi pulóverében feszítesz, akkor valahogy nem passzolsz ehhez az autóhoz. Nem azt akarjuk mondani, hogy ez az autó öreges, meg oldtimer de azért mégis van az embernek egy ilyen érzése, és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni, ha ezzel az autóval mész hódítani. Mégis azt mondom, hogy - túl egy olaszországi túrán az autóval – bármikor szívesen teszem a seggem akár a vezetőülésbe, de akár hátul is eltengődőm egy, esetleg két jó bőrrel.
 
Szex terén azonban ez az autó azért elég jó mutatókkal bír. Tágas belső tér biztosítja azt, hogy, könnyedén elférnek a virgácsok.Ha betérdelsz a jobb egybe, a szőnyeg nem szedi le a glazúrt a térdeidről és kellő mozgásteret biztosít a kesztyűtartó és az ülés között. Jól viseli akár az erőteljesebb mozgásokat is tesztelve ezzel az autó rugózását és a lengéscsillapítását meg persze a hangszigetelést is. A lovagló pozíció azonban a középen levő könyöktámasz miatt nehézkes és szomorú, de ugyanez igaz az áthajolós gyors szaxofon szólóra is. Hiába az autókat elsősorban azért tervezik, hogy kényelmes legyen vezetni őket és nem a dugás az elsődleges szempont. Ellensúlyozandó ezt a hiányt a hátsó ülésen mindhárom pole position használható. A motorháztető viszont nem alkalmas az outdoor együttlétre a döntött hűtőrács és orr miatt. Vagy a csaj segge lesz véres csíkokkal megrajzolva vagy a te golyóid csattognak a rácsokon, vagy mindkettő egyszerre..... 

Amennyiben elég türelmes voltál és kivártad, hogy egy kombiba pakolhasd be csodás tested, akkor arra figyelj, hogy GPS legyen a csaj nyakában, mert könnyen elveszhet a hatalmas autóban. Miért? Mert az ötajtós sem kicsi, de a kombi hatalmas. Ha ügyesen használod a csomagtartóban lévő térelválasztókat, akkor még a menekülési utat is elvágod a bringa elől.

TIPP:

Próbáljunk ki minden pózt elől hátul, előlről, hátulról és maradjunk egész éjjel autóban.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://autoban.blog.hu/api/trackback/id/tr441997663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása