Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szex autóban?

Ha jobban átgondoljuk a dolgot akkor rájövünk, az autós szexnek alig van kultúrája, művészete, sőt írásos emléke, pedig szerves része a szerencsések mindennapjainak. Mint mindent az autós szexet, is lehet művészien és professzionális módon művelni a gyönyörök maximális fokozásáig és persze lehet lúzerkedve egy pár kellemetlen csalódással teli kínos percet eltölteni, teljes égés közepette, Ezen oldal készítői időt és energiát nem kímélve arra vállalkoztak, hogy hozzásegítsék az emberiséget egy oltári autós szexhez. Kell-e ennél nemesebb cél? Mi úgy hisszük, hogy nem igazán.......

Friss topikok

Linkblog

2010.05.05. 15:16 P Bubus

Javasolt klasszikus pozitúrák az autósszexre

Kuporgó tigris, négykézlábas, hátsó bejárat vagy ablakmatrica póz

Hátsó ülésen keresztbe, a nő térdel vagy kuporog, haladóknál első ülésen a műszerfalra támasztva a nőt. A hátsó ülésen a csaj kapaszkodhat a parakarba vagy az ablaklehúzó karba esetleg megtámaszkodhat a karfán. A nagy belmagasság hiánya miatt csak kevés kocsinál és az alacsony csávóknál működik ez a póz.
Előnye/hátránya (mikor, kinek, kinél kérdése): nem látod a csaj fejét. Vigyázz ne durvuljál mert vehetsz egy új szélvédőt és ücsöröghetsz az ügyeleten amíg a csajt visszakapod összevarrott fejjel. Ablaktisztítás kötelező utána, mert eső esetén minden piros lámpánál rajtad röhögnek majd, amikor meglátják az ablakodon a torinói lepel erotikus változatát, a két női mellet és egy kitátott szájat.
 
Jó pap is holtig nyomul misszionárius póz
Jobb egy hátratol, ember betérdel, nő sikítozik. Hátsó ülés keresztbe egymáson, lábak a nőnél nagyon, a hapsinál kevésbé felhúzva. Haladóknál a csaj lába a csávó nyakába és a plafonon kitámaszt. (kis műszer esetében kifejezetten javasolt, a nő utána azt hiszi, hogy egy elefánttal kefélt)
Hátrány a hátsó ülés esetében a te tested kitámasztása (hosszú menetnél görcsöt kap a vádlid), illetve az első ülésnél a szőnyeg kidörzsöli a küllőidet. Előnye folyamatos kontakt a légzsákokkal (gyengébbek kedvéért csöcs), de a legnagyobb előny a gyorsaság. Jobb kéz kitámaszt sebváltó felett test átlendül, utána (haladóknál már közben is) gatya letol, másik kézzel szoknya arcba, bugyi lehúz és csá! Kívülről nem sok látszik belőle ezért ideális ha frekventáltabb helyen nyomulsz ezzel a pózzal.
  
 
Csaj rodeó, Rózsa Róza lovas betyár póz
Bármelyik első ülésen és a hátsó ülésen alkalmazható, csávó hátradől vagy hanyattfekszik, nő beleül és hellóóóóó
Előnye igazi real sexmozi, csak hátradőlsz és megy minden magától, és persze ha unatkoznál szabad a kéz, és a fejed a bukósisakok (gyengébbek kedvéért csöcs) között (édes fulladás…) Hátrány: nem te irányítasz és ha szeretnél erőteljesebben nyomulni akkor igencsak fárasztó a mozgás.
 
 
Motorháztetőteszt avagy orrdísz
Csaj fel a motorháztető tetejére, te pedig elölről támadsz.
Erősen időjárásfüggő és autófüggő. Hideg tél, és terepjárók kizárva (lábujjhegyen nem igazán bírod sokáig) Forró nyáron felhevül a motorháztető ezért vigyázz, nehogy autómárka tetkót égess a nőd fenekére. A kolbásszal pedig különösen vigyázni, mert ha beakad a hűtőrácsok közé akkor nagyon nagy baj van….....
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: 18+


A bejegyzés trackback címe:

https://autoban.blog.hu/api/trackback/id/tr651976601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása