Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szex autóban?

Ha jobban átgondoljuk a dolgot akkor rájövünk, az autós szexnek alig van kultúrája, művészete, sőt írásos emléke, pedig szerves része a szerencsések mindennapjainak. Mint mindent az autós szexet, is lehet művészien és professzionális módon művelni a gyönyörök maximális fokozásáig és persze lehet lúzerkedve egy pár kellemetlen csalódással teli kínos percet eltölteni, teljes égés közepette, Ezen oldal készítői időt és energiát nem kímélve arra vállalkoztak, hogy hozzásegítsék az emberiséget egy oltári autós szexhez. Kell-e ennél nemesebb cél? Mi úgy hisszük, hogy nem igazán.......

Friss topikok

Linkblog

2010.04.22. 16:17 P Bubus

Az egyterű szextetthely: Citroen Xsara Picasso

Nem azért szeretjük, mert gyors. Nem azért szeretjük, mert gyönyörű. Azért szeretjük, mert NAGY. Igazi családbarát autó.  Új tesztünk választottja Citroen Xsara Picasso.

Még mindig a magyarországi piac legkeresettebb egyterű autója a Xsara Picasso, pedig a Citroën azóta már elkészítette az utódját is, a C4 Picassót. Az autó készült 1,6-os, 1,8-as benzines motorral, de véleményünk szerint a legjobb választás a PSA-Ford közösen fejlesztett 1.6 HDI 109 LE-s változat. Az 1.6 HDI képes arra, hogy ezt az autót a mindennapi használat során az elvárásoknak megfelelően mozgassa és képes ezt tenni 5-7 literes fogyasztással. Gyenge pontja az autónak a turbó, mely az esetek többségében már 100.000km előtt cserére szorul. Alacsony fordulaton kicsit gondolkodósan indul, de 1800-as fordulat környékén már elindul. A benzines kivitelt nem javasoljuk, mert lustábbak a dízelnél és étvágyuk is komolyabb.

Ha elkéred aputól, egy esti diszkó-pumpa túrára vigyázz, hogy egyben vidd haza, mert elsőre nehéz érezni az igen csak öblös autót. Az első szélvédő nyújtottabb, mint általában és ennek eredménye, hogy a hagyományos egy A oszlop helyett két rúd nehezíti a vezető tájékozódását. A sokat takaró oszlopok főként elnyújtott kanyarokban okoznak vakrepüléses pillanatokat a sofőrnek.

Nem ezzel az autóval fogsz hódítani az utcán és csajokat felszedni! Mert légyen akármilyen napgép a homlokodon, akármilyen raj zene bömböljön a hifiden, akármekkora karod, és bármilyen jóképűnek gondolod is magad, ne szólj ki az autódból, ne pávázzál nagy gázfröccsökkel, ne janiskodjál a piros lámpánál. Ez az autó nem arra való.

Szögezzük le valamit azonnal az elején. Diszkó után, hajnalban, a fáradt csajoknak egy szarszippantó is elnöki limuzin. Ez különösen igaz télen vagy késő ősszel.  És valóban ez az autó addig lehet maximum gáz amíg beültök. Mert ha beültök, akkor minden lehetőség adott egy király cuccoláshoz.

Általában többgyermekes családfők birtokolják. Ezek a gyerekek viszont amint megkapják jogosítványukat máris vihetik a pumpa mobilt. A Picasso belső tere hatalmas, ráadásul nincs kardánalagút és a váltókar is a műszerfalon helyezkedik el,. Ha oldalról nézed akkor a sebváltó egy igazi fallikus szimbólum a macsó férfi potencia megtestesítője (makkal, heregolyó nélkül), bármit is mondanak a nők, nekik ez biztos, hogy megmozgatja útközben a fantáziájukat. Ebből kifolyólag ne simogasd a váltót és ne tartogasd rajta folyamatosan kezed. Ha útközben CD-t vagy parkoló kártyát keresel, esetleg telefonálsz, akkor kérd meg a hölgyet, hogy addig ő váltson helyetted. A szituáció rengeteg kétértelmű poénnak ad lehetőséget.

A sebváltó elhelyezkedéséből kifolyólag egy igazi autósskuffantásnál a pozícióknak csak a képzeletünk szabhat határt, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez az autó akár a gruppen szexre is alkalmas.

Különleges figyelmesség a Citroen-től, hogy a kormányon található márkajelzés megmutatja azt az irányt a sofőrnek amerre a kormányt kell mozgatni orális szex esetén.

Ha biztos vagy az esti sikeredben akkor előzetesen némi átalakításokat is elvégezhetsz a verdán. Azon az alapbeállításon kívül, hogy a jobb egyet, (gyengébbek kedvéért anyós ülés) hátra tolod teljesen, hogy legyen elég hely a fagylaltos kocsihoz (orális szex a férfi részről), szivargyújtáshoz (orális szex a nő részéről), ticsi töcsihez (ezt a fantáziátokra bízom), vagy bármilyen egyéb játékhoz még van egy óriási előnye ennek az autónak.

Ebben az autóban a hátsó ülések ledöntésével gyakorlatilag egy komplett pumpa-roomot (hálószobát) tudsz létrehozni. Azonban mindez igen kényelmetlen és gagyi kinézetű lesz, ha nem végzel el néhány csomagtartó tunningot. Először is emeld meg a csomagtartó aljának belmagasságát egy szivaccsal, hogy szintbe kerüljön a ledöntött üléssel. Másodszor egy kultúrált lepedővel vagy pléddel takard le ezt a szivacsot elkerülve az igénytelen hajléktalanság látszatát. Állítsd be úgy az ülést, hogy egy mozdulattal lenyitható legyen. Egyrészt az autó hirtelen átalakulásának sokkoló hatása kedvéért (ezzel is imponálva a nőnek) másrészt azért, hogy ne bénázz amikor minden pillanat számít. 

 

Ezen felül plusz még egy pléd javasolt, ami sok szempontból előnyös lehet:

Ha mégis hűvösebb lenne az idő, akkor betakarózhattok utána, de akár közben is. A félénkebb és ijedősebb hölgyek és különösen azok, akiknek még kevés részük volt autós szexben azzal, hogy takaró alá kerülnek elképesztő változásokon mehetnek keresztül. Magabiztosabbak, nyitottabbak, vadabbak lesznek és ezzel a szex is sokkal jobb lesz és persze neked is sokkal jobb lesz. Túlzásba azért ne vidd, párna, kispárna meg paplan nem kell. Emlékezz az első számú szabályra: lényeg az egyszerűség.

Használd ki a Picasso előnyeit! Rengeteg tárólórekesze van, ahol óvszertől kezdve a durva kiegészítőkig bármit tárolhatsz, és szükség esetén bevetheted.

A lenyitott hátsó ülésekkel a nagy tér, könnyed, és problémamentes mozgást biztosít a számodra. Nincs beakadás egy bugyi levételnél. Nem fejeled le, nem könyökölöd oldalba a csajt. Ő nem rúg herén a térdével, nem vered be a fejed a plafonba, nem kopik le a térded amikor kitámasztasz, nem görcsöl be a hátad, nem böködi a segged az ablaktekerő vagy a kormány, nem nyílik le a kesztyűtartó, nem esik a csaj fejére a betuszkolt autósatlasz……..egyszóval császárság, neked is és persze a csajnak is.

Nem egy nagy szám autó, de praktikus és jó áron megveheted. És különben is Claudia Schiffer is Citroenben ült, ráadásul MEZTELENÜL! Emlékezz csak a reklámra! És ha neki jó volt, akkor nehogy már derogáljon itt bármiféle nőszemélynek ebben utazni!

 

TIPP

Nyári buli vagy randi vége! Irány a Balaton part, szex után kinyitjátok a csomitartót, maradtok hanyatt fekve a takaró alatt a faszán kialakított pumpaszobácskában, friss levegő beárad, mindeközben a naplemente gombnyomásra indul a Balaton vizén. Minden narancssárgában fürdik. Időközben egy chill-out trombita szonáta levezetés kezdődik a csaj részéről így aztán minden vérvörösbe fordul. Hirtelen kimerevedik a kép, aztán ellazulsz és minden rózsaszín lesz…. hidd el nekünk, a legnagyobb királynak fogod érezni magad.

Fontos, hogy el ne aludjatok a menet után, mert elég gáz lesz, ha olyan helyen csináljátok ahol esetleg hajnalban szemétszedők vagy munkások jönnek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex autó csaj erotika citroen kaland


A bejegyzés trackback címe:

https://autoban.blog.hu/api/trackback/id/tr111942852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása