HTML

Szex autóban?

Ha jobban átgondoljuk a dolgot akkor rájövünk, az autós szexnek alig van kultúrája, művészete, sőt írásos emléke, pedig szerves része a szerencsések mindennapjainak. Mint mindent az autós szexet, is lehet művészien és professzionális módon művelni a gyönyörök maximális fokozásáig és persze lehet lúzerkedve egy pár kellemetlen csalódással teli kínos percet eltölteni, teljes égés közepette, Ezen oldal készítői időt és energiát nem kímélve arra vállalkoztak, hogy hozzásegítsék az emberiséget egy oltári autós szexhez. Kell-e ennél nemesebb cél? Mi úgy hisszük, hogy nem igazán.......

Friss topikok

Linkblog

2011.05.03. 10:10 P Bubus

A kreatív szexszaki VW LT

Erotikus sztorik között rendszeresen olvasni olyat, hogy jön a vízvezeték szerelő vagy tv szerelő és a nő, vagy azért mert nincs pénze kifizetni a munkálatokat, vagy csak azért mert be van indulva a szakmunkás testre (szemben apu office bodyjával) élete kuffantását hajtja végre a szakival. Mi van akkor, ha ez az erotikus szaki egy árumozgató kisiparos? Mit lehet tenni autósszex esetében egy platós VW LT-ben?

Vessünk néhány pillantást a gépjárműre.

Egy ilyen autó ablakából általában a következő magas intelligencia szintre és erotikus kultúrára utaló mondatok hangoznak el: Hé Maca, atom a tested, Alád gurulnék megszerelnélek stb…………..Ezért a nők kvázi oda se néznek, ha valamilyen hangfoszlány érkezik az autó irányából….
Ilyen okból kifolyólag értelemszerű, ez az autó munkára való, DE!!!!! azért minimális fantáziával még ebben az autóban is lehetünk Sex-(Sando)kanok beteljesítve a vágyakozó háziasszonyok erotikus álmait…..
Előrebocsátom, hogy nem kis meggyőzőképességre van szüksége annak aki egy nőt rá akar arra venni, hogy ebben az autóban dugjon vele, de ha már rávette akkor alkotni is kell!!!! A fülke rendkívül puritán, nem sok lehetőséget biztosít, és hát ki is akarna szexelni hideg fém lemezeken és kényelmetlen üléseken.
Azonban még a laikus amatőrnek is egyből szembetűnik a multinfunkciós plató. Ha vállalkozás oldaláról nézem királyság, széles és magas, kiváló a padlólemez, egy jó anyagokból összerakott megbízható platót tapasztalhatunk, amikor eredeti funkciójában használjuk a jármű ezen részét. Azonban más dimenzióból megközelítve ezt a megmunkált fémdarabot, némi átalakítással csodákra leszünk képesek.
Mindjárt felmerül az emberben, hát ez a plató akkora mint egy szoba! Akkor hasznosítsuk is ezt az óriási teret! A padló lelombozóan hideg, acélos, ipari arculatát átalakíthatjuk némi szőnyeg beiktatásával. Igaz igaz ettől még az oldalsó falak megmaradnak koszos ponyvának, ezeket poszterekkel ellensúlyozhatjuk. Közepre egy ágy, alá a szőnyeg és levetted a lábáról a csajt. Lomtalanítás idején beszerezhetsz szinte mindent hozzá és kész a csodaszoba. A csajok szívesen dugnak ötletes pasikkal és ha már csak ilyen autóra futja akkor miért ne te legyél élete numerája……
 
Néhány megfontolandó javaslat mielőtt a tettek mezejének rózsaágyását dúlnád szét meggondolatlan sofőr módjára
1. Mielőtt a Szezámot kitárod, mond azt, mutatni szeretnél valamit és kíváncsi vagy a véleményére, mert te nem tudsz dönteni.
2. A ponyvát ne kézzel dobd fel a tetőre, mert a koszos kéz lelombozó
3. El ne felejtsd felsegíteni a platóra a csajt
4. Nem árt valami fényforrás is, mert egyébként szart se fog látni a meglepetésedből, és a vaksötétbe nem fog veled bemászni bármilyen atom tested is légyen
5. Hideg idő esetén ez az autó kizárva, mert befagy a seggetek
6. Olyan helyen álljatok meg ahol biztos nincs senki, mert ebből a verdából aztán tényleg kihallatszik minden.
 
TIPP
Költöztetni nem csak családokat és párokat lehet hanem egyedülálló nőket is és ha már becuccoltad akkor utána akár meg is cuccolhatod…..

 

Szólj hozzá!